80'er tøj

Skal du til temafest eller savner du bare de gamle dage? Køb 80’er tøj

Spread the love

Nu om dage er 80’erne ved at være lidt langt væk. Dem, som kan huske tiderne gør det som regel med lidt af et glimt i øjet og en snak om, hvordan alting var anderledes dengang. Saturday Night Fever kom ud lige inden perioden startede og kunststykker som dét var med til, at ændre en hel generation af mennesker. Om det er fordi du hører Wham på højtalerne og danser rundt, eller sidder ned afslappet og lytter til lidt The Smiths mens du overvejer værdien af menneskeliv, så er der altså ikke noget ved 80’erne, som ingen kunne lide. Selvfølgelig udover nogle af de større politiske kriser man kan læse om, men det er noget helt andet. I dag skal vi nemlig ikke snakke om politik, men derimod outfits. For der er ingen bedre måde at genleve en periode på, end at begynde at klæde sig ud, som man gjorde dengang. Og hvis du skal klæde dig ud som en i 80’erne så kan du godt regne med, at se skarp ud.

De gode gamle 80’er outfits

Når det kommer til at beskrive 80’erne i tøj er det næsten nemmere, at snakke om hvad det ikke var, end hvad det reelt var. For når man kommer til stykket vil man finde, at der simpelthen var en massiv mængde forskellige typer i den periode. Det var virkelig en tid hvor inklusion var noget, folk gik op i, og det gjaldt altså også det tøj, man gik i. Til dette kan du med god samvittighed fyre op for en rigtig flamboyant pink net trøje. Den vil få dig til at ligne en rigtig diskotekdanser fra 80’er tøj mode , som står og hopper rundt till Whams ’Wake me up before you go-go’. Alternativt kan man leve en lidt anden del af 80’erne og vælge, at klæde sig ud som en stereotypisk rapper fra perioden. Med dette vil du faktisk ligne Justin Bieber lidt mere, end man måske er komfortabel med.

Men man behøver ikke kun stoppe ved dansegulvet. Du kan også vælge at føre stilen helt ud i livet og gå rundt som en aerobatik instruktør. Dette vil få dig i et stramt spandex som dårligt nok går til knæene – og her er det altså mændene jeg snakke om. Dét outfit er virkelig noget, som de modige måske kunne finde på, at købe til en temafest.

Hvor man finder de gode outfits

Hvis man skal til sådan en fest og gerne vil have nogle fede outfits er der altså intet bedre, end bare at finde en hjemmeside, som sælger disse. Nu om dage er der ved at være rigtig mange af dem, så det er egentlig ikke så vært at finde nogen, som rent faktisk har nogle produkter i en god kvalitet, og till dét er prisen faktisk ikke særlig høj heller, i hvert fald de fleste steder. Så held og lykke med kostumefesten, eller genoplevelsen af de gamle tider min ven! Det er ’knæhøj karse’, som man siger!